Tren deg brun!

 

Her om dagen gikk jeg forbi et Brun og Blid senter som reklamerte for sine nye "Luxura V7 fit" - Stående sol med vibrasjonsplate for trening. På reklameplakaten står det at du raskt og enkelt kan slanke deg, trene og ta sol samtidig! Dette må jo være alle jenters drøm!? Jeg liker egentlig ikke å ta sol, jeg bruker mye heller litt "brun uten sol", men nå før jul er det lov å friske opp fargen med litt ekstra hjelpemidler..

Jeg har jo sagt at jeg skal gi dere litt tips om det jeg kaller "snikmosjon", ikke bare harde treningspass. "Snikmosjon" er i utgangspunktet mosjon du får uten å tenke over det. For eksempel når du går 10 minutter til bussen eller trikken, tar trappene i stedet for heisen, eller bærer tunge shoppingposer hjem fra byen. Nå kan du altså få litt ekstra "snikmosjon" I solsengen til Brun og Blid samtidig som du får en gylden tan før jul. Ikke dårlig! Jeg MÅTTE jo bare teste denne nyheten.

- Jeg betelte for 12 minutter, og gikk inn i denne maskinen som altså skulle gjøre meg brun og fit! Jeg kunne selv velge mellom 3 ulike programmer: Wellness, slim og fit. Jeg valgte wellness programmet, ettersom jeg akkurat hadde hatt 1 time spinning. Platen på gulvet begynte å vibrere på forskjellige måter. Det var veldig absurd å stå der å riste, omringet av blått og lilla lys! I tillegg hadde jeg på noen briller med strikk! Etterhvert ble jeg rett og slett kvalm!  usj, det var som å være i en simulator... Denne behandlingen ga meg absolutt ikke mye velvære...

Jeg prøvde fit programmet mot slutten av solingen, denne vibrasjonen var en god del sterkere. Hvis du har en liten bøy i knærne og gjør knebøy bevegelser, vil du faktisk få god trening for rumpe og lår i de minuttene du står der inne! Med andre ord er det en god form for "snikmosjon" hvis du først skal ta solarium!

For min del foretrekker jeg den gode gamle solsengen og knebøy foran speilet på Spiceren, men det var verdt å teste!


 

Har noen av dere prøvd V7 fit, og hva syntes dere om det egentlig ??


10 kommentarer

Har ikke prøvd det nei, men skulle gjerne ønsket jeg kunne bli litt brun nå i juletiden men ikke så lett når man er gravid:)

Elise

11.12.2010 kl.21:31

Oi, serr, haha. Genialt!

Hekke

11.12.2010 kl.21:35

what the.. teleporter ting?

Englikke

11.12.2010 kl.21:43

hvis jeg kommer over en sånn blir jeg nok å teste den ut ^^

koselig med en kommentar tilbake

Massoma

11.12.2010 kl.21:49

fin blogg

Englikke

11.12.2010 kl.22:06

sv : ringen er fra asos.com

Alexandraep

11.12.2010 kl.22:10

Har ikke prøvd det før, nei. Kjempe fin blogg :)

- Takk for kommentaren!

Englikke

11.12.2010 kl.22:52

sv : linken til ringen : http://www.asos.com/Asos-White/Asos-White-Claw-Set-Ring-Made-With-Swarovski-Elements/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1317293&cid=4175&sh=0&pge=4&pgesize=200&sort=-1&clr=Silver

Karoline

11.12.2010 kl.22:59

Handler alle kjolene mine på Asos, super nettbutikk!

Ragnhild Blomstrøm

12.12.2010 kl.16:00

så sykt, og sykt vittig! hva er det man ikke lenger kan gjøre i 2010 når du kan stå å riste i en boks for å bli brun og fit!!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits