Nyttårsforsettene du hadde i år...

Hvis jeg ikke tar helt feil, er du en av mange som setter opp nyttårsforsett hvert år. Du har sikkert ikke begynt å tenke på det ennå, men du skal helt sikkert ha noen nyttårsforsett for 2011 også!

Det som er så typisk med nyttårsforsett er at de ofte hjelper deg å komme godt i gang med det du vil forandre. Du begynner å spise sunt,  du slutter å røyke, du vasker huset oftere og du begynne å trene 4 ganger i uka...  Problemet for mange, er at dette ikke varer året ut!

Kanskje du lager "hårete" mål? Akkurat det med å vaske huset ofte er ikke så hårete, det bør bare gjøres - om man vil eller ei! Men å si til seg selv at man skal ha full røykeslutt fra 1. januar, og at man skal trene 4 ganger i uka - er etter min mening HÅRETE!  Alle ønsker vel å mestre det en setter seg som mål?! Hva er vel ikke da bedre enn å sette et mål det er mulig å nå? Det beste med det er at man kan gi seg selv en klapp på skulderen og en fin premie når en faktisk har nådd målet og kanskje litt mer!

Målet ditt var kanskje å begynne å trene i 2010? Du var sikkert veldig god til det i januar, kanskje du er det ennå også? Men hvis du er en av de som ikke riktig kom i gang igjen etter påske, er det på tide å gjøre noe med det nå!

Det er en måned til 1. JANUAR 2011. Jeg er sikker på at hvis du begynner å trene nå, og trener 2 ganger i uka frem til nyttår,  minus jul (okei, det er 3 uker). Er det nok til å komme godt i gang med en god rutine som blir lettere å opprettholde utover våren. Nyttårsforsettet ditt blir "Å fortsette å trene"!  Du har kommet et skritt videre fra i fjor og du har ny motivasjon for du er jo så godt i gang.

Å trene er den beste julegaven du kan gi til din egen kropp, og ikke minst til alderdommen. Ingen ting er bedre enn en god helse!

Et siste argument: Hvis du er en av de som tenker at det er lenge til sommeren, bikinien skal ikke på ennå.. Så kan du vel heller prøve den fine kjolen, eller dressen, du hadde på deg til nyttår i fjor, om den ikke passer lenger, er det like greit å begynne å trene med en gang! Partysesongen er jo i full gang !!

For at du skal få litt ekstra motivasjon har jeg laget en liten spilleliste til deg, test den når du innvier løpebåndet på treningsstudioet for første (!?) gang i morgen  -  Kos deg!

3 kommentarer

ingeborg

01.12.2010 kl.19:02

Digger bloggen din!!

bloggsafolk

01.12.2010 kl.19:06

Liker bloggen din. Alt for mange "motivasjonsblogger" hvor jeg bare klikker meg ut igjen fordi det blir for ambisiøst. Du er realistisk og motiverende, det merkes at du har kompetanse på området!

Elize

03.12.2010 kl.13:05

middagen var koooselig, som vanligt <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Karoline

26, Oslo

Ønsker du å lure sunnheten inn i hverdagen, men får det kanskje ikke helt til? eller syntes du rett og slett at det er vanskelig å få trening inn i timeplanen? Denne bloggen handler om mitt liv og hvordan jeg prioritere og motivere meg selv for å ha en sunn og god livsstil, samtidig som jeg ikke takker nei til fristelser! Håper det kan inspirere deg også. I tillegg til å ha en aktiv hverdag, er jeg opptatt av mote og skjønnhet. Skal ikke se bort fra at dette også får spalteplass på min blogg:) Jeg er ferdig med bachelor i folkehelsearbeid og ernæring og har startet mitt eget firma som kosthold- og ernæringskonsulent. Ikke vær redd for å stille spørsmål!, kontakte meg på alakaroline.blogg@hotmail.com

Follow Me on PinterestMatbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits